دکتر مسلم شریفی، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید 19، از برگزاری شصت و هفتمین جلسه ستاد دانشگاهی مقابله با کووید 19، در دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد.
دکتر مسلم شریفی، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید 19، از برگزاری شصت و هفتمین جلسه ستاد دانشگاهی مقابله با کووید 19، در دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت استان، در این جلسه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، ضمن اشاره به اهمیت ستاد دانشگاهی در مدیریت و نظارت بر روند بیماری، بیان داشت: حضور فعال همه مدیران شبکه ها و رؤسای بیمارستان ها با اطلاع و آگاهی کامل از روند بیماری، در جلسات ستاد دانشگاهی کرونا الزامی است.
دکتر محمد غلام نژاد، افزود: اگرچه عوارض بیماری، شامل بستری در ICU و مرگ و میر ناشی از آن کاهش یافته است، اما این بیماری همچنان کشنده است و با زندگی ما گره خورده است؛ بنابراین رعایت دستورالعمل های بهداشتی و بویژه تزریق واکسن مهمترین سلاح و ابزار مقابله با این بیماری است.
رئیس ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا، اضافه کرد: روند واکسیناسیون در هفته های اخیر صعودی بوده اما هنوز به سطح مورد انتظار دست نیافتیم و کامل کردن روند واکسیناسیون برای ایجاد امنیت و مصونیت از خیز های بعدی همه گیری کرونا، یک ضرورت اساسی است.
دکتر غلام نژاد، ادامه داد: در سال تحصیلی جدید همه دانشگاهها و مدارس بازگشایی و دستورالعمل های لازم در این زمینه متعاقباً اعلام خواهد شد.
همچنین، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، اظهار داشت: با تحلیل نمودار های دریافتی از روند نمونه گیری به این نتیجه می رسیم که بایست نمونه گیری به عنوان مهمترین و بزرگترین ابزار بیماریابی اساس کار ما باشد؛ چرا که هدف از نمونه گیری شناسایی کانون های خطر و به تبع آن انجام اقدامات پیشگیرانه است.
دکتر مسلم شریفی، تصریح کرد: از آنجا که بانوان خانه دار بیشترین گروه مبتلایان به کووید ۱۹ را تشکیل می دهند، آموزش ویژه آنان برای مراقبت از خود یک ضرورت اساسی است.
دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا، اضافه کرد: تعامل با آموزش و پرورش به منظور واکسینه کردن محصلین با توجه به بازگشایی مدارس از جمله اقداماتی است که در زمان فعلی باید انجام بدهیم.
معاون بهداشتی دانشگاه نیز، ابراز داشت: لازم است از تجربیات متخصصان تغذیه به ویژه در درمان کودکان مبتلا به کووید ۱۹، استفاده کنیم. چرا که تغذیه عامل اساسی در رشد کودکان محسوب می شود.
دکتر محمد مهدی بانشی، دو شبکه بهداشت و درمان شهرستان های دنا و مارگون را بعنوان موفقترین شهرستان ها در مدیریت کرونا معرفی نمود و دلیل آن را همکاری بین بخشی عنوان کرد و خاطر نشان کرد: خیز فعلی بیماری از خیز ۱ و ۲ بیماری بزرگتر ولی از خیزهای قبلی خود کوچکتر و کم خطر تر بوده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا، ضمن ارائه گزارش از وضعیت این شهرستان، روند بیماری در این شهرستان را همچنان صعودی عنوان کرد و اظهار داشت: بانوان خانه دار، شاغلین آزاد و کارمندان به ترتیب بیشترین گروه مبتلایان به کووید-۱۹ به شمار میروند.
دکتر احسان کریمی زاده، افزود: با تلاش شبانه روزی همکارانم در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا، در روزهای تاسوعا و عاشورا در قالب ۷ ایستگاه و به صورت سه شیفت، در تزریق واکسن رکورد خوبی به جا گذاشته و تصمیم داریم با مراجعه خانه به خانه روند واکسیناسیون را به سطح خوبی برسانیم.
به گزارش وبدا، این جلسه با حضور دکتر محمد غلام نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان و رئیس ستاد دانشگاهی مقابله با کووید 19، دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید 19، مهندس علی حسن احمدی پور مدیر اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، دکتر فراز محمدیان رئیس واحد آمار و کارشناسان مرکز ساستگذاری سلامت استان در سالن آفتابگردان دانشگاه و حضور ویدئو کنفراسی مدیران و معاونین بهداشت شبکه های بهداشت و درمان، رؤسای بیمارستان های استان و سایر اعضای ستاد دانشگاهی استان برگزار و در مورد خیز جدید بیماری در کشور و استان و چالشها و راهکار های مقابله با آن به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.









